Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Protizdrsni sledni povodec za psa – različne dolžine

Na zalogi

Protizdrsni sledni pasji povodec je 20 mm širok in gumiran na obeh straneh za boljši oprijem. Na voljo dve dolžini pasjega povodca za sledenje – 5 m ali 10 m.

19,9928,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Protizdrsni sledni povodec za pse je primeren za sprehode s psom – protizdrsni povodec za sledenje.

  • Širina pasjega povodca je 20 mm.
  • Dolžina pasjega povodca za sledenje je 5 m ali 10 m.
  • Pasji povodec je gumiran na obeh straneh za boljši oprijem.
  • Povodec za pse je izjemno trpežen.
  • Idealen je za sprehode v mokrem vremenu.
  • Povodec za kužke ima močne kovinske elemente.

Povodci za pse

Protizdrsni sledni povodec je eden od povodcev iz naše ponudbe. Še več pasjih povodcev iz naše spletne trgovine si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

81044 / 81045

Dodatne informacije

Dolžina povodca

5 m, 10 m

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Protizdrsni sledni povodec za psa – različne dolžine”