Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rdeča jajčna hrana za ptice

Ni na zalogi

Rdeča jajčna hrana za ptice je hrana za ptice z rdečim pigmentom (kanarčki, eksotične ptice itd.).

4,45

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Kategoriji: ,
Zoo Slonček

Opis

Rdeča jajčna hrana za ptice Oikos Fitlife Patè Rosso je hrana za ptice z rdečim pigmentom (kanarčki, eksotične ptice itd.) in velja za pomembno dopolnilo vsakdanji prehrani ptic. Zahvaljujoč uporabi kakovostnih sestavin, na primer semen nigerja, je izjemno okusna in mehka ter zagotavlja hranila, ki jih ptica potrebuje, da ostane v odlični formi.

Sestava: pekarski izdelki, olja in maščobe, sladkorji, semena (6% semen niger), minerali. Dodatki: barvila.

Rdeča jajčna hrana – doziranje:

Jajčno hrano za ptice postrežemo v ustreznih krmilnikih. Mešanica je pripravljena za uporabo. Ptičja hrana se dopolni z mešanico semen. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Rdeča jajčna hrana je na voljo v vrečki 1 kg.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice. Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Padovan Ovomix Gold Rosso

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rdeča jajčna hrana za ptice”