Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Palčka za ptičjo kletko Y iz naravnega lesa 20 cm

Na zalogi

Palčka za ptičjo kletko v obliki črke Y je iz naravnega lesa, dolžine približno 20 cm.Na rešetko ptičje kletke se jo pritrdi z galvanizirano matico.

6,49

4 na zalogi

Šifra: 83132 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Palčka za ptičjo kletko v obliki črke Y je izdelana iz naravnega lesa.

  • Paličica natural je dolžine približno 20 cm.
  • Paličica za ptičjo kletko je iz naravnega lesa.
  • Palčko za ptičke je na rešetko ptičje kletke mogoče pritrditi z galvanizirano matico.

Palčka za ptičjo kletko je le delček opreme za ptičjo kletko, ki jo ponujamo. Več izdelkov je na voljo v kategoriji Ptice. V kategoriji izdelkov za vse velikosti ptic boste našli najrazličnejše izdelke za ptičke. V ponudbi so oprema za skobčevke, oprema za nimfe, oprema za papige in oprema za kanarčke. Pomembno je, da je kletka za ptice dobro opremljena. Lahko je s pomočjo izdelkov iz naše ponudbe, zato vabljeni k pregledu naše spletne ponudbe. Vsaka kletka ima lahko bogato opremo, ki si jo lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin ZOO Slonček. Kaj potrebuje vaša kletka? Napajalnik in posoda za ptičke, kopalnica za ptičke, gnezdo za ptičke, ptičke se rade gledajo v ptičje ogledalo. Ptice imajo rade igrače za ptičke, zvončke, gugalnice in vrvice. Kletko opremite tudi s palčkami za ptičke, po katerih skačejo po ptičji kletki. Zanimiva je tudi ptičja peščena preproga, ki jo položite na dno kletke. Ne pozabite na brušenje kljunčkov in sipino kost.

83132

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Palčka za ptičjo kletko Y iz naravnega lesa 20 cm”