Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Peščena preproga za ptičjo kletko

Na zalogi

Peščena preproga za ptice za hitro in higiensko vzdrževanje ptičje kletke. Vsebuje pomembne minerale, kalcij in mlete lupine ostrig. Je koristna za zdravje ptic. Pakiranje vsebuje 6 kosov peščenih podlag velikosti 28 x 43 cm.

4,49

3 na zalogi

Šifra: 84287 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Peščena preproga za ptičjo kletko je podlaga za ptičjo kletko velikosti 28 x 43 cm.

Peščena preproga za ptice, ki jo položimo na dno kletke, vsebuje:

  • pomembne minerale
  • kalcij
  • mlete lupine ostrig.

Peščena preproga za ptičjo kletko ni samo koristna za zdravje, ampak tudi za brušenje ptičjega kljuna in krempljev. Izboljšuje tudi prebavo pticam.

Preproga za ptice omogoča hitro, enostavno in higiensko vzdrževanje ptičje kletke. Pakiranje vsebuje 6 kosov.

Oprema za ptičje kletke

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

88555 / 84287

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Peščena preproga za ptičjo kletko”