Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ptičja krmilnica Stubbs – hišica za zunanje ptice

Na zalogi

Ptičja krmilnica Stubbs je zatočišče za zunanje ptice, v katerega natresemo semena za ptice v času zime in ko pade sneg.

Les je zaščiten z oranžno barvo.

18,99

3 na zalogi

Šifra: 82963 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ptičja krmilnica Stubbs – hišica za zunanje ptice je hiška za prostoživeče ptice. Oprema za ptice, ki živijo na prostem – hiška za ptičke je izdelana iz naravnih materialov.

  • Hišica za ptičke je izdelana iz lesa kakovostne jelke.
  • Hiška za ptice je premazana z zaščitno barvo za les.
  • Streha zaščiti semena za ptičke pred vremenskimi vplivi.
  • Nad ploščadjo je streha, nanjo pa pritrjene kovinske verigice za obešanje.
  • Hišica je dimenzij: 29 x 28 x 18 cm.
  • Komplet vključuje pribor in navodila za sestavljanje.
  • Les je zaščiten z oranžno barvo.

Hiška za zunanje ptice je le eden od izdelkov, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini. Poleg izdelkov kot so ptičja krmilnica, so na voljo tudi drugi izdelki za ptice. Našli jih boste v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke v ponudbi izdelkov za male in velike ptice si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni tudi k branju prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko. Kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali? Preberite nasvete. Pišemo tudi o potrebah različnih ptic. Kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati? Svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe. Tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

82963

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ptičja krmilnica Stubbs – hišica za zunanje ptice”