Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Univerzalno držalo za plastenke Aqua Boy

Na zalogi

Univerzalno držalo za plastenke Aqua Boy ustreza različnim steklenicam. Pritrdimo ga na kletke za glodavce ali kletke za ptice, primerno za transporter za pse.

9,99

4 na zalogi

Kerbl

Opis

Univerzalno držalo za plastenke Aqua Boy ustreza različnim steklenicam.

  • Držalo za steklenice lahko pritrdimo na kletke za glodavce ali kletke za ptice.
  • Držalo je primerno za transporter ali potovalne torbe, ki imajo kovinska vratca.
  • Vodna cevka je iz nerjavečega jekla.
  • Krogelni ventil preprečuje kapljanje vode.
  • Držalo za plastenke je primerno za notranjo ali zunanjo uporabo.

Univerzalno držalo je le eden od izdelkov za glodavce ali ptice, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. Za ptice pa si lahko ogledate izdelke v kategoriji Ptice.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84594

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Univerzalno držalo za plastenke Aqua Boy”