Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rakci za vodne želve Oikos Fitlife

Na zalogi

Rakci za želve Oikos Fitlife so preprosta hrana za vodne želve (100% sušena kozica).

12,65

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Rakci za vodne želve Oikos Fitlife Turtles – hrana za želvice rumenovratke in druge vodne želvice v domačih terarijih in akvarijih.

Sestava: 100% posušena kozica

  • Kozica je naravna hrana za povodne želve – rumenovratka, rdečevratka ipd.
  • Sušeni rakci skozi postopek sušenja ohranijo vitamine in hrustljavost ter okus, ki ga želve obožujejo.
  • Rakci kozice so primerna hrana za želvice, ker vsebujejo veliko naravnih rudninskih snovi in vlaknin, te so potrebne za optimalno prebavo želv.

Hranjenje želv in doziranje hrane za želve: Rakce želvi v vodi ponudimo večkrat tedensko kot dopolnilo k redni prehrani v obliki briketov za želvice. Želvici lahko ponudimo tudi koščke sveže solate, rdečega sadja ali manjši košček mesa.

Rakci za vodne želve Oikos Fitlife so na voljo v pakiranju 110 g.

Vodne želvice potrebujejo raznoliko prehrano, ki je posebej prilagojena tej živalski vrsti. Skrbno posušenim naravnim rakcem – kozicam – lahko dodate tudi hrano v briketih, ki je narejena posebej za želvice. Druga hrana za želve je na voljo v kategoriji Teraristika. Vabljeni pa tudi v naše trgovine ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam lahko svetuje glede prehranjevanja vodnih želv. V kolikor vas zanimajo tudi druge tematike malih živali, vabljeni k prebiranju vsebin našega živalskega bloga, kjer imamo na voljo tudi prispevke o želvah – vodnih in kopenskih.

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rakci za vodne želve Oikos Fitlife”