Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Korenina mangrovija za dekoracijo

Na zalogi

Mangrovia je korenina rdečkaste barve – čudovita dekoracija za akvarij ali terarij iz močvirskega lesa velikosti približno 15-25 cm.

Izbira dekoracije je v primeru spletnega nakupa naključna – za vas korenino izbere naše osebje v trgovini za male živali. Slika je simbolična!

19,50

Blagovna znamka Croci

Opis

Korenina mangrovija je dekoracija za akvarij ali terarij iz močvirskega lesa velikost S – približno od 15 do 25 cm. Izbira dekoracije je v primeru spletnega nakupa naključna – za vas korenino izbere naše osebje v trgovini za male živali. Slika je simbolična!

  • Korenine za akvarij mangrovije so lep okras v terariju ali akvariju.
  • Mangrova velja za klasičen dekor v akvariju.
  • Les mangrovije je intenzivnejše rdečkaste barve.
  • Korenina mangrovija je srednje težka in navadno v vodi potone takoj ali pa za to potrebuje zelo malo časa.
  • Les magrovije je visokotlačno očiščen za uporabo v akvaristiki in teraristiki.

Vse dekorativne dodatke in rastline si lahko ogledate v naših poslovalnicah ZOO Slonček, kjer lahko izberete tudi pesek za akvarij in druge izdelke – dekoracije in oprema za akvarije.

Vse izdelke za teraristiko najdete pod zavihkom Teraristika, vse za akvarije pa vam predstavljamo pod zavihkom Akvaristika. Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

Vabljeni v naše poslovalnice trgovin ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede nakupa izdelkov za akvaristiko in vzdrževanja vašega domačega akvarija.

A8050297

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Korenina mangrovija za dekoracijo”