Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Darilni bon v vrednosti 10 €

Na zalogi

Podarite darilni bon za nakup pasje hrane in opreme za pse, mačje hrane in opreme za mačke. Kupite lahko tudi izdelke za ptice, glodavce, akvaristiko ali teraristiko.

Darilni bon je izdan v obliki kode in posredovan na elektronski naslov, ki je naveden v naročilu! Po dogovoru lahko kodo posredujemo tudi na elektronski naslov obdarovanca – željo lahko dodate v opombo naročila.

10,00

Zoo Slonček

Opis

Darilni bon v izbrani vrednosti je izdan v obliki kode in posredovan na elektronski naslov, ki je naveden v naročilu! Po dogovoru lahko kodo posredujemo tudi na elektronski naslov obdarovanca – željo lahko dodate v opombo naročila.

Ker bi vam radi prihranili zadrego, smo za vas pripravili darilne bone za nakup izdelkov za hišne ljubljenčke v spletni trgovini za male živali. Vi boste prihranili svoj čas, ki ga namesto za iskanje darila lahko namenite druženju z najdražjimi. Vaši obdarovanci pa bodo glede na lastne potrebe kar iz udobnega domačega naslonjača izbrali pravo darilo za svojega hišnega ljubljenčka. Hrano in opremo za male živali lahko kupijo v spletni trgovini www.zazivali.si.

  • Darilni bon je unovčljiv v enkratnem znesku!
  • Veljavnost darilnega bona je eno leto od datuma nakupa (oddanega naročila).
  • Darilni boni so unovčljivi tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, lokacije si lahko ogledate na www.zoosloncek.si.

Če bi raje podarili izdelek, obiščite stran, kjer smo na enem mestu za vas zbrali IDEJE ZA DARILA ZA ŽIVALI – obdarovanje psa, mačke, hrčka, zajčka ali ptička ter drugih živali še nikoli ni bilo tako enostavno!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon v vrednosti 10 €”

Morda vam bo prav tako všeč…