Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Seno za glodavce – navadno ali z dodatki

Na zalogi

Seno za glodavce iz naravne sušene trave postavimo v jasli ali posodo za glodavce in ponudimo hišnemu ljubljenčku za boljšo prebavo. Navadno seno na voljo v pakiranju 1 kg, seno z dodatki kamilice, šipka ali regrata na voljo v pakiranju 0,5 kg.

2,953,15

Šifra: seno-za-glodavce Kategorije: , ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Seno za glodavce spada med osnovno prehrano za glodavce.

  • Seno za morske prašičke in druge glodavce je iz naravne sušene trave.
  • Sušeno travo – seno za vašega glodavca postavite v jasli ali posodo za glodavce in ponudite hišnemu ljubljenčku.
  • Seno za glodavca poskrbi za boljšo prebavo vašega glodavca.
  • Seno za zajčke, kunce ipd. je na voljo v pakiranju 1 kg.
  • Seno z dodatki (kamilica, regrat, šipek) je na voljo v pakiranju 0,5 kg.

Hrana za glodavce – seno je primerna za male ali velike glodavce je le eden od izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo pester nabor kvalitetnih izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, za zajčke ali kunce, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugih izdelkov.

Nasvete za oskrbo malih živali, ki jih objavljamo pod rubriko male živali – glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), si lahko preberete na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

Dodatne informacije

Pakiranje sena

Seno 1kg, Seno s kamilico 0,5kg, Seno s šipkom 0,5kg, Seno z regratom 0,5kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Seno za glodavce – navadno ali z dodatki”