Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Oprsnica s povodcem za glodavce – različne barve

Na zalogi

Oprsnica s povodcem dolžine 140 cm za zajčke ali kunce. Na voljo pisana ali modra barva.

9,99

Šifra: 83969 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Oprsnica s povodcem za glodavce je praktična oprsnica za zajčke ali kunce.

  • Oprsnica za glodavce je nastavljive velikosti.
  • Povodec za glodavce je dolžine 140 cm.
  • Oprsnica s povodcem je na voljo za zajce ali kunce.

Na voljo pisana ali modra barva oprsnice s povodcem.

Oprsnica s povodcem za glodavce in še več oprsnic za glodavce ter drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov.

Lahko obiščete tudi katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

83969

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Barva

Modra, Pisana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oprsnica s povodcem za glodavce – različne barve”