Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Enostavna lesena hiška za glodavce – različni modeli

Na zalogi

Lesena hišica za glodavce z ravno streho se enostavno sestavi s pomočjo utorov. Lesena hišica je na voljo v različnih velikostih – več modelov za manjše in večje glodavce.

7,9929,99

Šifra: lesena-hiska-za-glodavce-enostavna Kategorije: , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Enostavna lesena hiška za glodavce je oprema za glodavce iz naravnega lesa. Hišico postavimo kamorkoli v kletko za glodavce.

  • Majhna hiška iz lesa z okroglo odprtino je primerna za manjše glodavce – hišica za hrčke, miške, deguje, skakače ipd.
  • Večji pravokotni model s polkrožnimi odprtinami je namenjen večjim glodavcem – morskim prašičkom in kuncem, zajčkom ipd.
  • Streha hiške za male glodavce se lahko odstrani, lahko služi kot razgledna ploščad.
  • Hiške za glodavce so njihovo zatočišče, ki imajo lahko več vhodov/izhodov/prehodov.
  • Lesena hiška ima 1 ali 2 odprtini (odvisno od modela).
  • Hiške se enostavno sestavi s pomočjo utorov.

Enostavna lesena hiška – modeli

Lesena hišica je na voljo v različnih velikostih – na voljo so modeli:

  • Srednja pravokotna je dimenzij 38 x 23 x 19 cm in ima dve polkrožni odprtini.
  • Velika pravokotna je dimenzij 50 x 29 x 24 cm in ima dve polkrožni odprtini.
  • Mala kvadratna je dimenzij 20 x 20 x 10 cm in ima snemljivo streho ter eno okroglo odprtino.
  • Mala hiška L oblike je dimenzij 24 x 24 x 11 cm s snemljivo streho ter eno okroglo odprtino, trije notranji prostori so kvadratni in enotne velikosti 9,5 x 9,5 cm.

Lesena hišica je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

hišica za hrčka 81827 / 81828
hišica za zajčka 81829 / 81830

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Model

Srednja pravokotna 38 x 23 x 19 cm, Mala kvadratna 20 x 20 x 10 cm, Mala hiška L oblike 24 x 24 x 11 cm, Velika pravokotna 50 x 29 x 24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enostavna lesena hiška za glodavce – različni modeli”