Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Leseno držalo za seno – kozolec

Na zalogi

Leseno držalo za seno se napolni s senom, solato ali drugimi dobrotami za glodavce – zajčke. Lesene jasli za zajčke so velikosti 28 x 20,5 x 22 cm. Leseno držalo ima rešetke in je iz naravnega lesa.

Original price was: 20,99€.Current price is: 19,99€.

4 na zalogi

Kerbl

Opis

Leseno držalo za seno (jasli XL natur za seno) se obesi na kletko in napolni s senom, solato ali drugimi dobrotami za glodavce – zajčke.

  • Leseno držalo za hrano za glodavce enostavno obesimo na rešetke v kletki.
  • Lesene jasli za zajčke so velikosti 28 x 20,5 x 22 cm.
  • Leseno držalo ima rešetke, ki zadržijo seno na mestu.
  • Izdelek je iz naravnega lesa.

Leseno držalo za seno z rešetkami in še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci, kjer imamo na voljo hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov. Oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo v kategoriji glodavci boste izbirali med konkretnimi izdelki. Hiška za hrčke, kletke za hrčke, stranišče za zajčke, napajalnik za glodavce. Krtače za glodavce, mineralen kamne za glodavce, kletke za zajčka. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega. Na spletnih poličkah naša spletna trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, med njimi so glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.) ena obsežnejših skupin, objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82895

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno držalo za seno – kozolec”