Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kletka za morske prašičke Cavia 60

Na zalogi

Kletka za morske prašičke in druge male glodavce Cavia 60 je približnih dimenzij 58 x 32 x 33 cm.

31,99

3 na zalogi

Šifra: R2075459 Kategoriji: ,
Croci

Opis

Kletka za morske prašičke Cavia 60 je osnovna kletka za glodavce – črna.

  • Kletka za glodavca je enostavna za uporabo.
  • Kletka za morskega prašička je opremljena s plastičnim dnom.
  • Kletka za glodavce ima vrata, ki vašemu štirinožnemu prijatelju omogočajo prost vstop in izstop. Po potrebi se vrata lahko zaprejo.
  • Kletka za morske prašičke se lahko poljubno dodatno opremi z izdelki iz naše ponudbe opreme za glodavce.
  • Dimenzije kletke za majhne glodavce so približno 58 x 32 x 33 cm.

Kletka za manjše glodavce iz naše ponudbe je osnovna oprema za bivanje glodavcev v vašem domu, dodatna oprema za glodavce je na voljo na poličkah v naši spletni trgovini. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

R2075459

Dodatne informacije

Teža 4,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kletka za morske prašičke Cavia 60”