Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pleteno gnezdo za hrčke iz sena s 4 luknjami

Na zalogi

Pleteno skrivališče za hrčke iz naravnih materialov – za spanje ali aktivnosti – je mer 10,5 x 10,5 x 10,5 cm. Gnezdo za manjše glodavce je užitno.

3,95

5 na zalogi

Šifra: 84177 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pleteno gnezdo za hrčke je pomembna oprema za glodavce, ki sodi v kletko za male glodavce.

  • Pleteno gnezdo za hrčke je gnezdo za glodavce dimenzij 10,5 x 10,5 x 10,5 cm.
  • Mali glodavci ga uporabljajo za spanje.
  • Glodavci gnezdo radi tudi grizejo, saj je izdelano iz naravnega materiala.
  • Gnezdo za manjše glodavce je užitno.
  • Pleteno gnezdo za glodavce spodbuja aktivnost vašega ljubljenčka in ga zamoti za več ur dnevno.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce, našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe spletne trgovine imamo na voljo različne kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce.

Za vašega hrčka poleg kletke za hrčke potrebujete tudi dodatke: hiške za hrčke, kolesa za hrčke imajo ti glodavci zelo radi, napajalnik za male glodavce in posodice za hrano, najrazličnejšo opremo za glodavce iz naravnih materialov ali .

Vse izdelke za glodavce si lahko ogledate v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček. Vabljeni v našo družbo. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu izdelkov za glodavce in vam ponudili tudi kvalitetno hrano za vašega glodavca. V kolikor potrebujte kakšen nasvet, si lahko ogledate tudi naš živalski blog, na katerem objavljamo nasvete za nego malih živali. Vabljeni k prebiranju!

84177

Dodatne informacije

Teža 1.2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pleteno gnezdo za hrčke iz sena s 4 luknjami”