Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kolo za hrčke – na stojalu

Na zalogi

Plastično kolo za hrčka je enostavno kolo s premerom 20 cm, ki se ga postavi na stojalo ali zatakne za rešetko kletke za glodavce.

19,99

4 na zalogi

Šifra: 81762 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kolo za hrčke je oprema za glodavce, ki predstavlja osnovno rekreacijo za hrčke.

Kolo za hrčke – na stojalu ali obešeno na rešetke kletke

  • Kolo za hrčka je premera 20 cm in je izdelano iz plastike.
  • Kolo za male glodavce se enostavno zatakne na rešetko kletke za glodavce ali pa je samostoječe kolo s pomočjo stojala.
  • Plastično kolo za hrčke je na voljo v belo modri barvni kombinaciji.
  • Vadbeno kolo za hrčke omogoča odlično rekreacijo hrčkom.

Kolesa za hrčke in druga oprema za male glodavce

Plastično kolo za male glodavce je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Trgovina za glodavce

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81762

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kolo za hrčke – na stojalu”