Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinsko držalo za glodavce

Na zalogi

Kovinsko držalo za glodavce je kovinski nastavek, ki ga obesimo v kletko za glodavce. Nanj nanizamo koščke sadja, lesene palčke ali leseno sadje.

3,70

4 na zalogi

Šifra: 83175 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Priročno kovinsko držalo za sadje, ki ga nanizamo na paličico držala in obesimo v kletko za glodavce.

  • Sadje enostavno nasadimo na držalo in obesimo v kletko.
  • Kovinski nosilec za sadje je dolg 20 cm.
  • Držalo za glodavce se prilega vsem kletkam za glodavce.
  • Držalo je na voljo samostojno.

Na držalo iz kovine lahko nanizamo tudi:

Kovinsko držalo je le eden od izdelkov za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

83175

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinsko držalo za glodavce”