Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Lesen most za glodavce

Na zalogi

Lesen most za glodavce je izdelan iz dveh lesenih ploščadi in lesenih vejic širine 7 cm. Most za hrčka je dolžine 57 cm in upogljiv, da omogoča zabavno raziskovanje vašemu hrčku.

9,49

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Lesen most za glodavce je oprema za kletko manjših glodavcev.

  • Most je izdelan iz dveh lesenih ploščadi in lesenih vejic širine 7 cm.
  • Most iz vejic ima na obeh straneh kaveljčke za hitro namestitev v kletko za hrčke.
  • Lesen most za glodavce je dolžine 57 cm (in širine 7 cm).
  • Most za hrčka je upogljiv.

Še več izdelkov za glodavce kot je lesen most za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V ponudbi imamo tudi hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo različne izdelke za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah med opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih izdelkov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82776

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesen most za glodavce”