Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kotno stranišče za male glodavce

Na zalogi

Kotni wc za manjše glodavce je dimenzij 16 x 11 x 8 cm.

Ob naročilu je barva izbrana naključno!

2,69

Šifra: 82780 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Kotno stranišče za male glodavce je oprema za glodavce, zaradi katerega je čiščenje kletke za glodavce enostavnejše. Barva je izbrana naključno!

  • Stranišče za glodavce je izdelano iz plastike.
  • Kotno stranišče omogoča manjšo porabo stelje.
  • Stranišče za glodavce (hrčke) je dimenzij 16 x 11 x 8 cm.
  • WC za manjše glodavce je na voljo v različnih barvah: zelena, modra, bela.

Kotno stranišče za male glodavce je le eden od izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce, najdete jih v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije Glodavci boste lahko izbirali med naslednjimi izdelki: hiška za hrčke, kletka za hrčke, stranišče za zajčke, napajalniki za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi: krtače za glodavce, mineralni kamni za glodavce, kletke za zajčka. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82780

SLIKE IZDELKOV SO SIMBOLIČNE!

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kotno stranišče za male glodavce”