Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miselna igrača za glodavce – leseno drevo Feedtree

Na zalogi

Leseno miselno drevo se napolni s prigrizki za glodavce, svežo zelenjavo ali sadjem, ki ga narežemo na primerno velike koščke.

26,99

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miselna igrača za glodavce je igrača za razvoj razmišljanja in za zabavo glodavcev – je oprema za kletko glodavcev.

Miselna igrača za glodavce

  • Igrača za glodavce je izdelana iz naravnega lesa in ima luknjice za razvijanje vonja in za lažje iskanje priboljškov za glodavce.
  • Lesena igrača za glodavce je dimenzij 25 x 25 x 30 cm.
  • Leseno miselno drevo se napolni s prigrizki za glodavce, s svežo zelenjavo ali sadjem, ki ga narežemo na primerno velike koščke.
  • Igračka za glodavce ima različne stopnje težavnosti (razdelki za vlečenje, drsenje lesenih koščkov, kotaljenje in dviganje)
  • Zabavna miselna igrača za vašega glodavca spodbuja naravno vedenje glodavcev – kot bi iskali hrano v naravnem okolju.
  • Igrača za učenje pri glodavcih zagotavlja vašemu glodavcu super zabavo iz naravnih materialov.

Trgovina za glodavce – igrače za glodavce

Miselna igrača za glodavce je primerna za male ali velike glodavce in je le eden od mnogih izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za male in velike glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo pester nabor kvalitetnih izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, za zajčke ali kunce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugih izdelkov.

Nasvete za oskrbo malih živali, ki jih objavljamo pod rubriko male živali – glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), si lahko preberete na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81764

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miselna igrača za glodavce – leseno drevo Feedtree”