Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Dodatki za napajalnik za glodavce Euro Rabbit – rezervni deli

Na zalogi

Rezervni deli za napajalnik za glodavce Euro Rabbit so na voljo za nakup posamično – kovinski ventil za napajalnik in ločeno belo koleno iz plastike.

0,902,59

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Dodatki za napajalnik – rezervni deli za napajalnik za glodavce Euro Rabbit – plastični napajalnik za glodavce s pokrovom, ki je na voljo v dveh velikostih: 500 ml in 1000 ml.

Dodatki (rezervni deli) za napajalnik za glodavce Euro Rabbit – na voljo za nakup LOČENO:

  • Kovinski ventil za napajalnik (brez belega ukrivljenega plastičnega kolena)
  • Koleno iz plastike, bele barve (brez kovinskega ventila za napajalnik)

Z nakupom rezervnega dela ne prejmete novega napajalnika!

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

74161 / 74164

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Rezervni del

Kovinski ventil, Plastično koleno

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dodatki za napajalnik za glodavce Euro Rabbit – rezervni deli”