Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Most – hišica iz vej za večje glodavce – različne velikosti

Na zalogi

Hišica v obliki mostička iz naravnega lesa za glodavce – zajčke, kunce ali druge glodavce. Na voljo v dveh dimenzijah: 16 x 27 cm ali 30 x 50 cm.

7,4914,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Most – hišica v obliki mostička iz naravnega lesa za večje glodavce.

  • Most je sestavljen iz lesenih vejic.
  • Mostiček je lahko tudi skrivališče za zajčke, kunce ali druge glodavce.
  • Hišica – most je upogljiv.

Na voljo sta dve velikosti mostička za glodavce:

  • M: 16 x 27 cm
  • L: 30 x 50 cm

Oprema za glodavce

Most za glodavce je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84074 / 84084

Dodatne informacije

Velikost mostička

16 x 27 cm, 30 x 50 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Most – hišica iz vej za večje glodavce – različne velikosti”