Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Napajalnik za glodavce Euro Rabbit – različne velikosti

Na zalogi

Napajalnik za glodavce Euro Rabbit je plastični napajalnik za glodavce s pokrovom, ima ventil za pitje z regulatorjem. Primeren je za vse velikosti kletk.

4,955,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Napajalnik za glodavce Euro Rabbit je plastični napajalnik za glodavce s pokrovom.

  • Univerzalen napajalnk ima kovinski nosilec in se prilega različnim velikostim kletk za glodavce.
  • Povsem enostavno se zatakne na rešetko kletke za glodavce.
  • Ventil za pitje ima regulator proti kapljanju vode.
  • Napajalnic omogoča spremljanje nivoja vode od zunaj.
  • Enostavna menjava vode ne da bi bilo treba napajalnik premikati ali odstranjevati.

Dve velikosti napajalnika za glodavce: 500 ml in 1000 ml.

Na voljo so tudi dodatki (rezervni deli) za napajalnik za glodavce Euro Rabbit:

Napajalnik je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

74160 / 74163

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Litraža

1000 ml, 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Napajalnik za glodavce Euro Rabbit – različne velikosti”