Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho pasjo hrano blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Ograda za manjše glodavce

Na zalogi

Ograda za manjše glodavce je osem-kotne oblike. Komplet vsebuje 8 pisanih sestavnih delov dimenzij 34 x 23 cm, razmik med letvami je 9 mm. Hitro in enostavno se sestavi in umesti v prostor.

Komplet ne vsebuje dodatkov in ostale opreme za glodavce!

16,69

1 na zalogi

Šifra: 82700 Kategorije: , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ograda za manjše glodavce je ograjena ograjica osem-kotne oblike – ograja je primerna za majhne glodavce (hrčke, miši ipd.).

  • Dimenzije sestavnih delov ograje so 34 x 23 cm, skupno 8 kosov je v kompletu.
  • Razmik med letvami ograde za glodavce je 9 mm.
  • Ogradica je iz materiala: lakirana kovina.
  • Ograda za male glodavce – miške, hrčke – je pobarvana s pisanimi barvami.
  • Ograda za živali je enostavna za montažo in umestitev v prostor.
  • Ograda je na prodaj brez dodatkov, ki so predstavljeni na slikah! Dodatna oprema je na voljo v kategoriji Oprema za glodavce.

Ograda za manjše glodavce je le ena od ograd, ki so na voljo v naši spletni trgovini. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za glodavce.

Veliko nasvetov za male živali smo zbrali na našem živalskem blogu, kjer lahko preberete najrazličnejše vsebine o malih živalih – glodavcih, pticah, psih ali mačkah ter akvaristiki in teraristiki. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki malih živali. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike.

82700

Dodatne informacije

Teža 5.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ograda za manjše glodavce”