Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Ograda za manjše glodavce in najlonska podloga

Na zalogi

Ograda za manjše glodavce je osem-kotne oblike. Komplet vsebuje 8 pisanih sestavnih delov dimenzij 34 x 23 cm, razmik med letvami je 9 mm. Hitro in enostavno se sestavi in umesti v prostor.

Komplet ne vsebuje dodatkov in ostale opreme za glodavce! Mogoče je dokupiti najlonsko zaščito za tla – izdelek izberete v spustnem seznamu in ga dodate v košarico.

21,5522,99

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ograda za manjše glodavce je ograjena ograjica osem-kotne oblike – ograja je primerna za majhne glodavce (hrčke, miši ipd.). Na voljo je tudi najlonska zaščita za tla, ki se prilega obliki ograje.

Kakšna je ograda za manjše glodavce?

  • Dimenzije sestavnih delov ograje so 34 x 23 cm, skupno 8 kosov je v kompletu.
  • Razmik med letvami ograde za glodavce je 9 mm.
  • Ogradica je iz materiala: lakirana kovina.
  • Ograda za male glodavce – miške, hrčke – je pobarvana s pisanimi barvami.
  • Ograda za živali je enostavna za montažo in umestitev v prostor.
  • Ograda je na prodaj brez dodatkov, ki so predstavljeni na slikah! Dodatna oprema je na voljo v kategoriji Oprema za glodavce.
  • Ograja za manjše glodavce ima lahko dodatno zaščito za tla – najlonska podloga se lahko kupi ločeno.

Ograja za glodavce in druga oprema za glodavce

Ograda za manjše glodavce je le ena od ograd, ki so na voljo v naši spletni trgovini. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za glodavce.

Trgovina za glodavce in nasveti na živalskem blogu

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za glodavce.

Veliko nasvetov za male živali smo zbrali na našem živalskem blogu, kjer lahko preberete najrazličnejše vsebine o malih živalih – glodavcih, pticah, psih ali mačkah ter akvaristiki in teraristiki. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki malih živali. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike.

82700 / 81791

Dodatne informacije

Teža 5,0000 kg
Ograja ali podloga

Ograja za male glodavce, Najlonska podloga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ograda za manjše glodavce in najlonska podloga”