Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Osemkotna ograda za pasje mladičke ali glodavce – s senčnikom

Na zalogi

Ograda za glodavce ali pasje mladičke je osemkotne oblike (8-krat 57 x 56 cm) z vrati, mrežo in zaščito pred soncem. Razmik med letvami je 2,8 cm. Premer ograde je 143 cm.

4,9047,99

Počisti
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Osemkotna ograda za pasje mladičke ali glodavce (ograja za zajce) je ograda za glodavce ali pasje mladičke osemkotne oblike s senčnikom.

Puppy ograja za mladiča

 • 8 sestavnih delov ograje je velikosti 57 x 56 cm.
 • Premer ograde je 143 cm.
 • Ograda za glodavce – zajčke, zajce, kunce, morske prašičke – je pocinkana in ima vrata.
 • Ogradica ima mrežo in zaščito pred soncem.
 • Razmik med letvami pasje ograde ali ograde za glodavce je 2,8 cm.
 • Ograja za živali je enostavna za montažo s klini.
 • Ograjice za pse so zelo priročne in poskrbijo za varnost živali.

Kovinska ograja za pse ima možnost dokupiti posamezne sestavne dele:

 • sestavni del ograje brez vrat
 • sestavni del ograje z vrati
 • senčnik

Kdaj se priporoča uporaba kovinske ograje za mladiče?

 1. Kovinska ograja za pse se priporoča rejcem in skrbnikom pasjih mladičkov, saj je ograjica za mladičke primerna zaščita v prvih tednih po kotitvi pri vzrediteljih in v prvem letu mladička pri novih skrbnikih.
 2. Ker je varnost mladičkov vedno na prvem mestu, se priporoča varovalna ograja za pse. Psički so radovedni, ne zavedajo se nevarnosti v novem okolju, zato je njihovo bivanje v ogradi najbolj varno. Ograja za pse se lahko uporabi tudi za pse v času okrevanja.
 3. Ker so kovinske ogradice zelo prilagodljive in jih lahko sestavljate na različne načine, so odlična rešitev za notranje prostore ali za ograditev na terasah ali domačem travniku (lahko je ograja za pse v stanovanju ali se uporablja kot zunanja ograja za pse).

Trgovina za pse in hišne ljubljenčke – petshop

Osemkotna ograda za pasje mladičke ali glodavce s senčnikom je le ena od odgar, ki so na voljo v naši spletni trgovini. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za glodavce. Še več izdelkov za pse ali glodavce si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za nego pasjih mladičev, prav tako vam bomo svetovali glede opreme in hrane za glodavce.

Pasji mladiči – ograje za mladičke in izdelki za pse

Vabljeni tudi na stran PASJI MLADIČKI (PUPPY), kjer je zbrana popolna ponudba izdelkov za pasje mladiče. Veliko nasvetov za male živali pa smo zbrali na našem živalskem blogu, kjer lahko prebirate najrazličnejše vsebine o malih živalih ali o psih in pasjih mladičkih. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki psov. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike.

Ograja za pse – 82708

Dodatne informacije

Ograda in sestavni deli

Osemkotna ograja, Sestavni del ograje brez vrat, Sestavni del ograje z vrati, Senčnik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osemkotna ograda za pasje mladičke ali glodavce – s senčnikom”

Morda vam bo prav tako všeč…