Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Ograda za pasje mladičke ali glodavce – šestkotna s senčnikom

Na zalogi

Ograda za glodavce ali pasje mladičke je šestkotne oblike (6-krat 56,5 x 56,5 cm) z vrati, mrežo in zaščito pred soncem. Razmik med letvami je 2,8 cm. Premer ograde je 110 cm. V spustnem seznamu izberite želeno kombinacijo – s senčnikom ali brez.

4,9042,99

Kerbl

Opis

Ograda za pasje mladičke ali glodavce (ograja za zajce) je šestkotne oblike  – na voljo je ograja skupaj s senčnikom ali brez njega.

Ograja za pasje mladičke ali glodavce – za uporabo na prostem ali v hiši

 • 6 sestavnih delov ograje za zajce je velikosti 56,5 x 56,5 cm.
 • Premer ograde je 110 cm.
 • Ograda za glodavce – zajčke, zajce, kunce, morske prašičke – je pocinkana in ima vrata.
 • Ogradica ima mrežo in zaščito pred soncem.
 • Razmik med letvami pasje ograje ali ograde za glodavce je 2,8 cm.
 • Ograda za živali je enostavna za montažo s klini.
 • Ograjice za pse so zelo priročne in poskrbijo za varnost živali.

Možno je dokupiti posamezne sestavne dele:

 • sestavni del ograje brez vrat
 • sestavni del ograje z vrati
 • senčnik
 • najlonska podloga

Dobri razlogi za uporabo kovinske ograjice za mladičke

 1. Kovinska ograja za pse – priročnost: Ograjica se priporoča rejcem in skrbnikom pasjih mladičkov v prvih tednih po kotitvi in za prvo leto bivanja v različnih okoljih.
 2. Varovalna ograja za pse – varnost: Mladički so zelo radovedna bitja. Ne zavedajo se nevarnosti, ki na njih preti v okolju. Bivanje v ogradi, predvsem ko niso pod nadzorom skrbnika, je za njih najbolj varna rešitev. Sestavljena ograja za psa je primerna tudi za pse v času okrevanja po bolezni ali operaciji.
 3. Ograja za pse v stanovanju ali zunanja ograja za pse – prilagodljivost: Ker je kovinska ograda sestavljiva na več načinov, je tudi prilagodljiva – postavite jo lahko v notranje prostore ali zunaj.

Trgovina za pse, glodavce in druge živali – petshop

Ograda pasje mladičke ali večje glodavce s senčnikom je le ena od ograd, ki so na voljo na naših poličkah spletne trgovine za male živali. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za glodavce. Še več izdelkov za pse ali glodavce si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za nego pasjih mladičev, prav tako vam bomo svetovali glede opreme in hrane za glodavce.

Vabljeni na stran PASJI MLADIČKI (PUPPY), kjer je zbrana popolna ponudba izdelkov za pasje mladiče. Veliko nasvetov za male živali smo zbrali na našem živalskem blogu, kjer lahko prebirate najrazličnejše vsebine o malih živalih ali o psih in pasjih mladičkih. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki psov. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike.

Ograja za pse s senčnikom – 82704 3999
Ograja za pse brez senčnika – 82833
Senčnik – 83159
Podloga – 82707 (za 82704 in 82833)

Dodatne informacije

Ograda in sestavni deli

šestkotna ograja s senčnikom, sestavni del ograje brez vrat, sestavni del ograje z vrati, senčnik, šestkotna ograja, najlonska podloga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ograda za pasje mladičke ali glodavce – šestkotna s senčnikom”

Morda vam bo prav tako všeč…