Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Škarje za glodavce za krajšanje krempljev – 10 cm

Na zalogi

Škarje za krajšanje krempljev so primerne za manjše kremplje glodavcev. Dolžina škarij je 10 cm.

7,99

5 na zalogi

Šifra: 81825 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Škarje za glodavce za krajšanje krempljev so primerne za manjše kremplje glodavcev.

  • Male škarje za kremplje glodavcev.
  • Dolžina škarij je 10 cm.
  • Pri negi glodavcev je potrebno krajšati kremplje.
  • Škarje na voljo v rumeni barvi.

Nega glodavca – škarje za glodavce in druga oprema za glodavce

Škarje za krajšanje krempljev pri glodavcih so le eden od izdelkov za glodavce, ki jih potrebujete za nego. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81949 / 81825

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Škarje za glodavce za krajšanje krempljev – 10 cm”