Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kotno stranišče za večje glodavce

(1 mnenje stranke)
Na zalogi

Kotni wc za večje glodavce (modra ali temno zelena barva); dimenzije stranišča so 35 x 22 x 16 cm. Barva je izbrana naključno!

4,99

Šifra: 84176 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kotno stranišče – kotni wc za večje glodavce je oprema za glodavce, zaradi katerega je čiščenje kletke za glodavce enostavnejše. Barva je izbrana naključno! V kolikor želite izbrano barvo, jo zapišite v opombo naročila in če bo na zalogi, vam bomo skušali ustreči.

  • Stranišče za glodavce je izdelano iz plastike.
  • Kotno stranišče omogoča manjšo porabo stelje.

Stranišče za glodavce je dimenzij:

  • modro stranišče ali temno zeleno stranišče: 35 x 22 x 16 cm (Kerbl).
  • vijolično stranišče: 35 x 24 x 19 cm (Croci) – ni na zalogi.

Kotno stranišče za glodavce je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84176

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

1 mnenje za Kotno stranišče za večje glodavce

  1. tonkamasic8 (preverjena stranka)

    Prišlo zelo hitro. Na vsa vprašanja so odgovorili. Super!

Podaj mnenje