Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
OMEJENA ZALOGA!

Venček za glodavce s poslasticami iz naravnih sestavin

Na zalogi

Polepšajte kletko ljubljenčkom z venčkom, na katerega so navezane slastne poslastice za glodavce.

Vsak venček je unikat! Izdelano v Sloveniji!

8,35

12 na zalogi

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Venček za glodavce s poslasticami iz naravnih sestavin je čudovit okras s prigrizki za glodavce v kletki vašega glodavca. Polepšajte mu praznike s prazničnim venčkom, na katerega so navezane slastne poslastice za glodavce Rollis Party.

Venček za glodavce iz naravnih sestavin

  • Venček je izdelan iz naravnih sestavin:
    • osnova je spletena iz vinske trte (premer približno 10 cm),
    • vrvica je izdelana iz vlaken konoplje (konopljen motvoz – približno 2m dolžine),
    • poslastice v obliki krogcev so zeliščno-zelenjavni posladek za glodavce (25 kos).
  • Zeliščno-zelenjavni posladek je lahko prebavljivo prehransko dopolnilo za glodavce. Prigrizek za glodavca je bogat z vitaminom C, ima nizko vsebnost kalcija in veliko zdravih vlaknin. Poslastica za glodavce je brez dodanega sladkorja, brez umetnih arom in brez konzervansov.
  • Vsak venček je unikat – zato lahko rahlo odstopa od prikazane slike! Izdelano v Sloveniji!
  • Okrasni venček za praznični čas s pomočjo vrvice obesimo na rešetke kletke za glodavce. Ponudite svojemu glodavcu kot poslastico.

Sestava poslastic za glodavce Rollis Party: Žita (46,6 %), proizvodi rastlinskega izvora, zelenjava, minerali; analitske sestavine – surove vlaknine 10 % in kalcij (0,5 %), barvilo (senzorični dodatek).

Linija naravnih priboljškov za glodavce na okrasnem venčku

Party Snacks so naravni, prvovrstni in kakovostni prigrizki za glodavce, ki spodbujajo naravno obrabo zob. Priboljški za glodavce so narejeni iz naravnih sestavin in brez dodatka sladkorja, arom ali konzervansov. Kakovost, narejena iz najboljših sestavin za vaše glodavce!

Poslastica je primerna za male ali večje glodavce in je le eden od naravnih izdelkov iz naše ponudbe. Ti prigrizki so dopolnilna hrana za glodavce. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo našega nabora za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, zajčke, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Nasveti za oskrbo malih živali – glodavcev

Nasvete za oskrbo malih živali – v naboru prispevkov glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov in novosti. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Venček za glodavce s poslasticami iz naravnih sestavin”