Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nori piščanec mačja igrača z mačjo meto

Na zalogi

Nori piščanec je pisana mačja igrača polnjena z mačjo meto (catnip), ki mačke spravi v dobro voljo.

3,39

6 na zalogi

Kerbl

Opis

Nori piščanec je mačja igrača z mačjo meto.

  • Mačja igrača je narejena iz pliša.
  • Plišasta mačja igrača je dolžine 8 cm.
  • Mačja igrača ima pisano rdeče perje (iz blaga).
  • Igrača za muce vsebuje mačjo meto in zaradi tega še bolj privlači mačke.
  • Mačja meta spodbuja mačke k igri.

Nori piščanec je ena od številnih mačjih igrač z mačjo meto. Ker so med mačkami izredno priljubljene, jih je kar nekaj na voljo v ponudbi naše spletne trgovine. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačja igra
Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81658

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nori piščanec mačja igrača z mačjo meto”