Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Silikatni posip za mačke Magic Clean Vitakraft

Na zalogi

Silikatni pesek za mačje stranišče Magic Clean Vitakraft je antibakterijski posip za mačje stranišče, ki ga odlikuje hitra vpojnost in učinkovito preprečevanje neprijetnih vonjav v mačjem stranišču. Kristalni (silikatni) pesek je nežen do mačjih tačk in omogoča enostavno vzdrževanje mačjega wc-ja.

Pakiranje 5L (za približno 4 tedne uporabe).

12,99

Šifra: Silikatni-posip-Magic-Clean-Vitakraft-5L Kategoriji: , Oznake: , ,
Vitakraft

Opis

Silikatni posip za mačke Magic Clean Vitakraft so silikatni kristali, ki poskrbijo za higieno mačjega stranišča.

Mačje stranišče, ki ima kristalni pesek (silikati – silikatni pesek za mačke), je lažje vzdrževati, saj silikatni kristali na površini ostanejo vedno suhi in čisti. Mačji posip silica omogoča hitro čiščenje stranišča – potrebno je odstranjevanje ostankov trdega mačjega blata. Mačji silikatni pesek ima veliko prednost – v mačjem stranišču ni treba odstranjevati peska po uriniranju mačke.

Higienski posip za mačje stranišče kot silikatni pesek hitro in učinkovito odpravlja neprijetne vonjave, saj silikatni kristali v nekaj sekundah absorbirajo urin in vlažen del mačjega trdnega blata. Silikatni pesek – kristali preprečujejo razvoj bakterij, ki povzročajo slab vonj znotraj mačjega stranišča, in patogenov bolezni mačk.

Kristalni silikatni posip za mačke – silikatni pesek

Antibakterijski posip za mačje stranišče s silikagelom je 100% naraven in hipoalergen izdelek. Izdelan je iz čistega silikagela, ki je popolnoma neaktiven in nevtralen pH izdelek, ki mu ni dodan noben kemični element.

Uporabljene kristale po uporabi odvržemo med splošne odpadke, ne odlagamo jih v stranišče.

Silikatni pesek za mačje stranišče Magic Clean Vitakraft je na voljo v pakiranju: 5 litrov (zadostuje za približno 4 tedne uporabe).

Nasvet: Za lažjo menjavo posipa za mačje stranišče uporabite vrečke za mačje stranišče iz naše ponudbe oprema za mačje stranišče. Omogočile vam bodo hitro in higienično menjavo mačjega posipa – vseh vrst peska za mačke, silikatni kristali.

Druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silikatni posip za mačke Magic Clean Vitakraft”

Morda vam bo prav tako všeč…