Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rokavica s cofki za mačke

Na zalogi

Rokavica za igro z mačko ima cofke in ropotuljico. Igrača za mačke je dolga 33 cm.

8,99

5 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Rokavica s cofki za mačke: Rokavica za igro z mačko z ropotuljico je odlična mačja igrača.

  • Rokavica za mačke s cofki in ropotuljico.
  • Mačja igrača je izdelana iz 60% platna in 40% flisa.
  • Rokavica za mačko je velika 33 cm.

Rokavička s cofki je mačja igračka iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke
Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

82610

Dodatne informacije

Teža 0,4000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rokavica s cofki za mačke”