Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Igralna palica s perjem na vrvici Stick Feathers – igrača presenečenja

Na zalogi

Igrača za mačko – palica s puhastim perjem na vrvici Cat Stick Feathers dolga 46,5 cm. Pri nakupu je izbira barve puhka naključna!

5,45

Croci

Opis

Igralna palica s perjem na vrvici Stick Feathers je palica za mucke s puhastim zaključkom na vrvici. Mačja palica s perjem je priljubljena mačja igračka izdelana iz puhastega perja pritrjenega na konec vrvice. Pri nakupu je izbira barve perja naključna!

  • Igrača za mačko je sestavljena iz palice, na kateri je obešeno puhasto perje na vrvici.
  • Mačja igrača je narejena z namenom, da ponagaja in požgečka smrček vaše mačke.
  • Igralna palica za mačke – za igro z mačko je dolga 46,5 cm.
  • Palica za igro z mačko je na voljo v različnih barvah – modra, rumena, rdeča. Pri naročilu je barva izbrana naključno, v kolikor bi želeli dotično barvo perja, želeno barvo lahko dopišete pod opombe naročila. Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, če bo izbrana barva na zalogi!

Igralna palica za mucke – mačja palica s perjem na vrvici je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke na palicah

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Pozivamo, da izbirate čim bolj ekološko naravnane procese pri izdelavi igrač. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

C6098614

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igralna palica s perjem na vrvici Stick Feathers – igrača presenečenja”