Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miška s perjem na vrvici

Na zalogi

Miška s perjem na vrvici je mačja igrača iz naravnih materialov dolžine 4,5 cm. Odlična igrača za mlade ali razigrane mačke.

3,19

6 na zalogi

Šifra: 82633 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miška s perjem na vrvici je mačja igrača iz naravnih materialov dolžine 4,5 cm. Odlična igrača za mlade mucke.

Miška s perjem na vrvici je le ena od mačjih igrač, ki so na voljo v ponudbi naše spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko igračk za muce pa v podkategoriji Igrače za mačke.

Igrače za mačke so izrednega pomena za muce vseh starosti. Še posebej pa so mačje igračke pomembne za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrani hišni ljubljenčki, za izpopolnjeno življenje potrebujejo različne igrače – miške, žogice, paličice z vrvicami in perjem ter zvončki. Igrače za muce namreč spodbujajo mačjo vitalnost in skrbijo za zadovoljstvo in ohranjajo dobrega počutja mačk. Muce imajo veliko energije, zato jo morajo sprostiti skozi igro. Igre za mačke pa predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za starejša leta. V ponudbi naše spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite in zaigrale se bodo same. To so številne žogice in miške. Precej igračk pa je takšnih, ki potrebujejo vašo roko. To so mačje igračke na paličicah in elastikah. Nekajkrat na dan si lahko vzamete minuto ali dve za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vez z mačko, zato svetujemo, da preizkusite čim več igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj polepšajo vsak dan tako vaši mački kot tudi vam!

Izdelki za mačke so na voljo tudi v naših trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

82633

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miška s perjem na vrvici”