Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Grelna blazina za mačke – vreča Furry

Na zalogi

Termo ležišče za mačke in zelo majhne pse iz prijetnega mehkega materiala z jedrom, ki absorbira toploto in jo sprosti nazaj. Primerno za zelo majhne pse in mačke, tudi za mladičke in starejše manjše živali ali za male živali, ki okrevajo po bolezni!

21,99

2 na zalogi

Croci

Opis

Grelna blazina za mačke Furry je termo ležišče za mačko ali pse zelo majhnih pasem. Priljubljena topla mačja postelja za hladne mesece v letu. Na tako mehki in samoogrevalni blazini bo vaši mački vedno prijetno toplo.

Grelna podloga za mačko – zakaj imajo mačke rade toplo ležišče?

 • Zaprta termo odeja za mačko je izdelana iz prijetnega mehkega materiala (fluffy furry) v obliki vreče.
 • Samogrelna blazina za mačke ima posebno jedro, ki absorbira toploto, nato pa jo sprošča nazaj na telo živali.
 • Blazina za ogrevanje mačk za delovanje ne potrebuje baterije ali elektrike!
 • Na spodnji strani mehkega ležišča za mačke je protizdrsni premaz, da se puhasta blazina ne premika po prostoru.
 • Vreča za mačke ali majhne kužke je na voljo v črni barvi, lahko pa je tudi kot termo ležišče Theo ali grelna blazina Furry.
 • Takšna grelna blazina je idealno počivališče za sprostitev vseh mačk – toplo in mehko mačje ležišče, na katerem se bo mačka lahko pogrela s pomočjo lastne telesne temperature.
 • Vreča za ogrevanje malih živali se lahko opere ročno ali v stroju na temperaturi do 30 ° C.
 • Mačje ležišče priporočamo za vse mačke, ki imajo rade topla ležišča, predvsem pa za starejše mačke in mačje mladičke.
 • Grelna podloga za živali je popolna za uporabo samostojno na tleh ali na kavču.
 • Zelo primerna grelna blazina za bolne mačke ali male pse, ki okrevajo po bolezni ali operaciji!
 • Vreča za mačko je na voljo v dimenziji 60 x 36 cm.

Kako deluje grelna vreča za male živali?

Samosegrevajoča se podloga je idealno termo ležišče za ustvarjanje toplotnega udobja malih živali, saj med ležanjem ohranja telesno toploto živali brez uporabe elektrike! Poseben material grelnega ležišča preprečuje uhajanje toplote – ta funkcija se ohranja 4-6 ur, dokler žival sedi ali leži v vreči. Toplota se ujame v ležišče in se postopoma sprošča in prenaša na telo živali.

Grelna vreča za majhnega psa ali mačko – termo zaprto ležišče

Toplo in zaprto ležišče za psa ali mačko, ki oddaja toploto, se priporoča za pasje mladičke zelo majhnih pasem in za starejše pse malih pasem (senior) ter za mačje mladičke in starejše mačke, tudi za vse male živali, ki rade počivajo na toplem ležišču.

Še več mehkih in toplih pasjih ležišč in postelj za pse si lahko ogledate v kategoriji Ležišča za pse, za mačke pa v kategoriji Ležišča za mačke. V obeh kategorijah boste našli kvalitetne blazine različnih velikosti, oblik, materialov in tekstur. Saj se zavedamo, kako pomembno je, da je pasja postelja ali postelja za mačke prilagojena velikosti in potrebam posamezne pasme. Prav tako pa je lastnikom psov in mačk pomembno, da je ležišče za male živali enostavno za vzdrževanje. Seveda je pomembno tudi, da je pasje ležišče prilagojeno za hitro pranje in čim bolj odporno na umazanijo in vodo. V ponudbi imamo tudi posebno samogrelno pasje ležišče, na katerem je psu prijetno toplo tudi v času najhujšega mraza. Poleti pa naj pes uživa na hladilni blazini, ležišče za psa, ki njegovo telo ohladi brez uporabe električne energije.

Vsa pasja ležišča si lahko v živo ogledate v naših poslovalnicah trgovin po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki in pregledate našo bogato ponudbo izdelkov za pse.

C6107546

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelna blazina za mačke – vreča Furry”

Morda vam bo prav tako všeč…