Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Grelna blazina za psa ali mačke Furry – različne velikosti in barve

Na zalogi

Termo pasje ležišče za pse iz prijetnega mehkega umetnega krznenega materiala z jedrom, ki absorbira toploto in jo sprosti nazaj. Primerno za pse in mačke, mladičke in starejše živali ali za živali, ki okrevajo po bolezni!

19,9932,49

Blagovna znamka Croci

Opis

Grelna blazina za psa ali mačke Furry je termo ležišče za psa ali mačko, ki je priljubljena topla pasja postelja ali mačja postelja za hladnejše mesece v letu. Na tako mehki in samoogrevalni blazini bo vašemu psu zelo toplo. Lahko je tudi grelna blazina za mačke, saj imajo mačke prav tako kot psi pozimi rade toplo ležišče.

Grelna podloga za živali – zakaj jih imajo psi in mačke radi?

 • Termo odeja za psa ali mačko je izdelana iz prijetnega mehkega materiala – umetnega krzna (fluffy furry).
 • Samogrelna blazina za pse ima posebno jedro, ki absorbira toploto in jo sprosti nazaj na telo živali – primerna za pse in mačke.
 • Blazina za ogrevanje psov in mačk za delovanje ne potrebuje baterij ali elektrike!
 • Na spodnji strani mehkega ležišča za mačke in pse je protizdrsni premaz, da se puhasta blazina ne premika po prostoru.
 • Na voljo je v beli, modri ali črni barvi, bež barva je na voljo kot samogrelno ležišče Theo.
 • Takšna grelna blazina je idealno pasje počivališče za sprostitev – toplo pasje ležišče ali mehko mačje ležišče, na katerem se bo pes ali mačka lahko pogrel s pomočjo lastne telesne temperature.
 • Blazina za ogrevanje malih živali se lahko opere ročno ali v stroju na temperaturi do 30 ° C.
 • Pasje ležišče priporočamo za vse pse, ki imajo radi topla ležišča, predvsem pa za starejše pse in mladičke.
 • Prav tako je grelna mačja blazina primerna za mačje mladičke in starejše mačke, ki potrebujejo toplo ležišče za male živali.
 • Grelna podloga za živali je popoln za uporabo samostojno na tleh ali na kavčih, lahko jo postavite v pesjak in za uporabo v psarni.
 • Zelo primerna grelna blazina za bolne živali, ki okrevajo po bolezni ali operaciji!

Kako deluje grelna blazina za male živali?

Samosegrevajoča se krznena podloga je idealno termo ležišče za ustvarjanje toplotnega udobja malih živali, saj med ležanjem ohranja telesno toploto živali brez uporabe elektrike! Poseben material grelnega ležišča preprečuje uhajanje toplote – ta funkcija se ohranja 4-6 ur, dokler žival sedi ali leži na blazini. Toplota se ujame v ležišče in se postopoma sprošča in prenaša na telo živali.

Grelna blazina za psa – termo ležišče je na voljo v različnih dimenzijah

 • Mala: 64 x 49 cm
 • Srednja: 90 x 64 cm
 • Velika: 105 x 70 cm

Toplo ležišče za psa ali mačko, ki oddaja toploto, se priporoča za pasje mladičke in starejše pse (senior) ter za mačje mladičke in starejše mačke, tudi za vse male živali, ki rade počivajo na toplem ležišču. Najmanjša velikost je primerna tudi za morske prašičke in druge male živali.

Še več mehkih in toplih pasjih ležišč in postelj za pse si lahko ogledate v kategoriji Ležišča za pse, za mačke pa v kategoriji Ležišča za mačke. V obeh kategorijah boste našli kvalitetne blazine različnih velikosti, oblik, materialov in tekstur. Saj se zavedamo, kako pomembno je, da je pasja postelja ali postelja za mačke prilagojena velikosti in potrebam posamezne pasme. Prav tako pa je lastnikom psov in mačk pomembno, da je ležišče za male živali enostavno za vzdrževanje. Seveda je pomembno tudi, da je pasje ležišče prilagojeno za hitro pranje in čim bolj odporno na umazanijo in vodo. V ponudbi imamo tudi posebno samogrelno pasje ležišče, na katerem je psu prijetno toplo tudi v času najhujšega mraza. Poleti pa naj pes uživa na hladilni blazini, ležišče za psa, ki njegovo telo ohladi brez uporabe električne energije.

Vsa pasja ležišča si lahko v živo ogledate v naših poslovalnicah trgovin po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki in pregledate našo bogato ponudbo izdelkov za pse.

C6007320 / C6007321 / C6007322
C6007324 / C6007325 / C6007326
C6078278 / C6078279 / C6107798

Dodatne informacije

Grelna blazina

Mala: 64 x 49 cm, Srednja: 90 x 64 cm, Velika: 105 x 70 cm

Barva

Bela, Črna, Modra

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelna blazina za psa ali mačke Furry – različne velikosti in barve”

Morda vam bo prav tako všeč…