Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Eko stranišče za mačke Ema Eco

Na zalogi

Mačje stranišče iz reciklirane plastike je zaprto stranišče za mačke z vhodom od strani, ki omogoča hitro in higienično čiščenje. Zaprt mačji wc je dimenzij 56 x 39 x 41 cm.

17,99

Kerbl

Opis

Eko stranišče za mačke Ema Eco je zaprto stranišče za mačke z odprtino na strani in nihajnimi vrati. Straniščna škatla zaradi svoje oblike vratc omogoča hitro in higienično čiščenje.

Mačje stranišče iz reciklirane plastike

  • Izdelano iz 100% reciklirane plastike!
  • Okolju prijazen izdelek za male živali (zaradi zmanjšane porabe fosilnih goriv) – eko izdelek za male živali.
  • Stranišče za muce je zaprto (cat box) in ima zaobljeno obliko s stransko odprtino z vratci za opravljanje potrebe.
  • Mačka v stranišče vstopa od strani: visoke stranske stene mačjega wc-ja zadržujejo posip znotraj posode.
  • Mačji wc ima dimenzije dolžina 57 cm, širina 39 cm, višina 41 cm.
  • Zaprto mačje stranišče je na voljo v črno-modri barvi ali črno-rjavi barvi.
  • Praktično mačje stranišče z ravnimi površinami omogoča enostavno čiščenje mačjih iztrebkov.
  • Mačji wc je okolju prijazen izdelek za mačke, saj omogoča varčno uporabo mačjega posipa – peska za mačke ali silikatnih kristalov.
  • Mačje stranišče je sestavljeno iz posode in pokrova z ročajem, v pokrovu se nahaja filter za mačje stranišče.

Mačje stranišče in druga oprema za mačke

Ekološko mačje stranišče in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Mačje stranišče. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

Trgovina za mačke in nasveti za nego mačk na živalskem blogu

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

80980 / 81691

Dodatne informacije

Barva

Črno-modra, Črno-rjava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko stranišče za mačke Ema Eco”