Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Butični izdelki za male živali

Prikazovanje 1–21 od 91 rezultatov

Butični izdelki za male živali so najbolj posebni izdelki za pse, mačke in druge male živali v ponudbi spletne trgovine za hišne ljubljenčke ZaZivali.si. Mednje uvrščamo izdelke za pse in mačke ter druge male živali, ki so izdelani po meri, iz posebnih materialov, posebnih oblik ali pa izstopajo kako drugače. To so izdelki, ki upoštevajo zakonitosti varovanja okolja. Se pohvalijo z oznako eko ali pa so označeni kot unikatni izdelki za hišne ljubljenčke.

Butični izdelki za male živali – narejeno v Sloveniji

Še posebej smo ponosni, da našo zgodbo gradimo na prodaji izdelkov z oznako ‘Izdelano v Sloveniji’ (Made in Slovenia). V posebno ponudbo izdelkov za hišne ljubljenčke zato spadajo tudi izdelki za pse in mačke, ki so izdelani v Sloveniji v sodelovanju s slovenskimi podjetji. Nekateri med njimi so vrhunski unikatni izdelki ali pa inovativni izdelki za hišne ljubljenčke, zato jih ne spreglejte. Slednje lahko označimo tudi kot unikatni izdelki za pse in mačke. So izjemni v svoji izvedbi in lastnostih ter se podajo v moderne hiše. Predvsem pa so pisani na kožo pasjih lastnikov, ki hočejo za svoje ljubljenčke nekaj več.

Butični izdelki za male živali spadajo v kategorijo dražjih izdelkov za male živali. Saj je kvaliteta tista, ki prevlada! Višja kakovost pa šteje na dolgi rok. Izdelki višjega cenovnega razreda pa kljub temu niso nedosegljivi širši publiki. Zato vas spodbujamo, da izdelke za pse in mačke ter druge hišne ljubljenčke kupujete premišljeno – z mislijo na kakovost!

Naša naloga kot naloga odgovornega podjetja je, da v spletni trgovini za male živali za vas izbiramo izdelke, ki so višje kakovosti. In po ceni še vedno dosegljivi. In ravno zato so izdelki iz nabora butičnih izdelkov namenjeni skrbnikom malih živali, ki na slovenskem tržišču za svoje ljubljenčke želijo tisto kakovost, ki si jo male živali zaslužijo. Z izdelki pa dobijo nekaj več. Nekaj boljšega od povprečja, ki je na voljo v slovenskih trgovinah in na tržišču v tujini.