Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Mačje stranišče s sitom Furba

Na zalogi

Mačje stranišče s sitom Furba je odprto stranišče za mačke s sitom, ki omogoča hitro in higienično čiščenje ter prihrani pri uporabi mačjega posipa. Odprt mačji wc z robom je dveh dimenzij v rjavo-zeleni barvni kombinaciji.

25,5037,99

Kerbl

Opis

Mačje stranišče s sitom Furba je odprto stranišče za mačke s sitom, ki omogoča hitro in higienično čiščenje ter prihrani pri uporabi mačjega posipa.

Mačje stranišče s sitom – kakšne so lastnosti in prednosti?

  • Stranišče za muce je odprto in ima zaobljen rob s sponkami.
  • Mačji wc ima dimenzije:
   • Mini – malo: 59 x 39 x 22 cm,
   • Maxi – veliko: 69 x 47 x 26 cm.
  • Odprto mačje stranišče je na voljo v rjavo-zeleni barvni kombinaciji (taupe odtenek rjave barve).
  • Praktično mačje stranišče omogoča enostavno čiščenje mačjih iztrebkov.
  • Mačji wc je okolju prijazen izdelek za mačke, saj omogoča varčno uporabo mačjega posipa – peska za mačke ali silikatnih kristalov.
  • Mačje stranišče je sestavljeno iz 2 posod (notranje in zunanje), vložka v obliki sita, okvirja in sponk za pritrditev.

Mačje stranišče s sitom in druga oprema za mačke

Odprto mačje stranišče s sitom in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

Trgovina za mačke in nasveti za nego mačk na živalskem blogu

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81584 / 80982 / 80983

Dodatne informacije

Teža 1,5000 kg
Velikost

Mini (malo), Maxi (veliko)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačje stranišče s sitom Furba”