Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Večje stranišče za mačke Emma Eco XL

Na zalogi

Mačje stranišče iz reciklirane plastike EMMA ECO XL je zaprto stranišče za mačke z vhodom od spredaj skozi nihajna vratca. Zaprt mačji wc je večjih dimenzij 65 x 44 x 46 cm.

32,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Večje stranišče za mačke Emma Eco XL je zaprto stranišče za mačke večjih dimenzij z odprtino na strani in nihajnimi vrati. Straniščna škatla zaradi svoje oblike vratc omogoča hitro in higienično čiščenje.

Večje mačje stranišče iz reciklirane plastike

  • Izdelano iz 100% reciklirane plastike!
  • Okolju prijazen izdelek za male živali (zaradi zmanjšane porabe fosilnih goriv) – eko izdelek za male živali.
  • Večje stranišče za mačke je zaprto (cat box) in ima zaobljeno obliko z odprtino z vratci za opravljanje potrebe.
  • Mačka v stranišče vstopa spredaj: visoke stranske stene mačjega wc-ja zadržujejo posip znotraj posode.
  • Večji mačji wc ima dimenzije dolžina 65 cm, širina 44 cm, višina 46 cm.
  • Zaprto mačje stranišče je na voljo v črno-zeleno-sivi barvi.
  • Praktično mačje stranišče z ravnimi površinami omogoča enostavno čiščenje mačjih iztrebkov.
  • Mačji wc je okolju prijazen izdelek za mačke, saj omogoča varčno uporabo mačjega posipa – peska za mačke ali silikatnih kristalov.
  • Mačje stranišče je sestavljeno iz posode in pokrova z ročajem, v pokrovu se nahaja filter za mačje stranišče.

Večje stranišče za mačke in druga oprema za mačke

Ekološko mačje stranišče in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Mačje stranišče. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

Trgovina za mačke in nasveti za nego mačk na živalskem blogu

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

80979

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Večje stranišče za mačke Emma Eco XL”