Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Visoko mačje stranišče – boks Buxo

Na zalogi

Mačje stranišče v obliki škatle je zaprto stranišče za mačke z vhodom od zgoraj, ki omogoča hitro in higienično čiščenje ter manj mačjega posipa v okolici mačjega stranišča. Zaprt mačji wc je dimenzij 56 x 39 x 38,5 cm.

23,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Visoko mačje stranišče Buxo je zaprto stranišče za mačke z odprtino na zgornji strani. Straniščna škatla s pokrovom omogoča hitro in higienično čiščenje, zaradi globine škatle mačji posip ostane v mačjem stranišču.

Visoko mačje stranišče – lastnosti in prednosti?

  • Dvignjeno stranišče za muce je zaprto (cat box) in ima zaobljen pokrov z odprtino za opravljanje potrebe.
  • Mačka v stranišče vstopa od zgoraj: visoke stranske stene mačjega wc-ja zadržujejo posip znotraj posode, narebran pokrov pa poskrbi, da se posamezni kristali ali pesek ujamejo v ‘režah’.
  • Mačji wc ima dimenzije škatle 56 x 39 x 38,5 cm.
  • Zaprto mačje stranišče v obliki škatle je na voljo v belo-bež barvi z modrikasto-sivkastim pokrovom.
  • Praktično mačje stranišče omogoča enostavno čiščenje mačjih iztrebkov.
  • Mačji wc je okolju prijazen izdelek za mačke, saj omogoča varčno uporabo mačjega posipa – peska za mačke ali silikatnih kristalov.
  • Mačje stranišče je sestavljeno iz visoke posode in pokrova, v katerem je shranjena tudi lopatka za mačje stranišče.

Mačje stranišče in druga oprema za mačke

Visoko mačje stranišče in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Mačje stranišče. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

Trgovina za mačke in nasveti za nego mačk na živalskem blogu

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

80990

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Visoko mačje stranišče – boks Buxo”