Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Zaprto mačje stranišče s predalom Cathy Clever & Smart

Na zalogi

Zaprto mačje stranišče s predalom Cathy Clever & Smart je mačje stranišče z drsnim predalom za lažje čiščenje in menjavo mačjega posipa.

42,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Zaprto mačje stranišče Cathy Clever & Smart je zaprto mačje stranišče z drsnim predalom za lažje čiščenje mačjega posipa.

  • Stranišče za muce z odstranljivim predalom za lažje čiščenje mačjega peska ali silikatnih kristalov.
  • Mačji wc ima nihajna vrata in ročaj za lažje prenašanje.
  • Stranišče za mačke ima filter za mačji wc – ogleni filter preprečuje prehajanje smrada iz wc-ja v prostor.
  • Na vrhu mačjega stranišča je shranjena lopatka za mačje stranišče.
  • Dimenzije mačjega wc-ja: 58 x 45 x 48 cm
  • Stranišče za mačko je na voljo v sivkasto-modri barvi.

Druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81582

Dodatne informacije

Teža 0,5000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaprto mačje stranišče s predalom Cathy Clever & Smart”