Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Zvonček za mačke – obesek za mačjo ovratnico

Na zalogi

Ročno poslikan zvonček za mačke, ki ga obesimo na mačjo ovratnico.

1,99

5 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Zvonček za mačke – obesek za mačjo ovratnico je ročno poslikan.

  • Mačji zvonček oddaja nežen zvok.
  • Zvonček je ročno poslikan.
  • Zvonček za muce ima kovinski obroček, s katerim ga pripnemo na mačjo ovratnico.

Zvončki za mačke

Zvonček za mačke in še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih izdelkov za mačke pa pod zavihkom Oprema za mačke. Zvončke pripnemo na mačje ovratnice, ki jih predstavljamo skupaj z drugimi izdelki za muce znotraj kategorije opreme za mačke.

Številni drugi izdelki za mačke so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

O mačkah in njihovih zgodbah, novostih pri mačji opremi, mačjih igračkah in drugih pomembnih izdelkih za mačje lastnike in skrbnike pa pišemo tudi na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju zanimivih mačjih vsebin. V kolikor bi radi tudi sami z nami delili kakšno zanimivo zgodbo o vaši mački, pa vabljeni, da nas kontaktirate. Z veseljem bomo objavili zanimive prigode iz življenja vaših mačk ali na naših družabnih omrežjih – Facebook strani ali na Instagramu – delili z našimi sledilci slike vaših mačjih ljubljenk. Veseli bomo vaših slik in dogodivščin z mačkami iz cele Slovenije.

83203

Dodatne informacije

Teža 0,0500 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvonček za mačke – obesek za mačjo ovratnico”