Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Moderen praskalnik za mačke Fridolin – 106 cm

Na zalogi

Moderen praskalnik za mačke Fridolin višine 106 cm je razgibano mačje drevo oblečeno v filc z mačjo votlino moderne polkrožne oblike. Mačje drevo je na voljo v sivi barvi.

74,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Moderen praskalnik za mačke Fridolin je razgibano mačje drevo. Vaši mački ponuja nešteto možnosti za zabavo, brezskrbno igro in umirjen počitek.

  • Praskalnik modernega videza je oblečen v filc.
  • Mačji praskalnik ima osnovno ploskev velikosti 52 x 38 cm, debeline 2 cm.
  • Višina praskalnika je 106 cm.
  • Praskalnik ima okroglo mačjo votlino zanimive moderne polkrožne oblike dimenzij 53 x 34 x 25 cm.
  • Površina za ležanje je velikosti 34 x 30 cm.
  • Okroglo ležišče je premera 40 cm.
  • Na praskalniku so stebri iz sisala za brušenje mačjih krempljev.
  • Stebri so prevlečeni z vrvjo iz sisala in so premera 8,5 cm.
  • Mačje drevo je na voljo v sivi barvi.

Moderni praskalniki

Moderen praskalnik za mačko Fridolin je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačka praska in si brusi kremplje?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81535

Dodatne informacije

Teža 3.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moderen praskalnik za mačke Fridolin – 106 cm”