Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Plezalna stena Mont

Na zalogi

Plezalna stena Mont je mačji praskalnik za stensko montažo iz 6 delov – vsebuje tri manjše police in eno za počitek, klančina vodi do votline za mačke.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

79,99

Kerbl

Opis

Plezalna stena Mont je mačji praskalnik za stensko montažo, ki je sestavljen iz 6 delov.

 • Komplet plezalne stene vsebuje:
  • 3 police velikosti 29,5 x 22,5 cm
  • mehko podložena večja polica za počitek mačk je velika 40,5 x 31 cm
  • klančina s prevleko iz sisala je velikosti 44 x 14 cm
  • votlina za mačke je dimenzij 37 x 37 x 30 cm
 • Maksimalna nosilnost mačje plezalne stene oziroma njenih delov je 10 kg.
 • Stenski praskalnik oziroma plezalna stena za mačke je na voljo v bež barvi.

Priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / italijanskem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Vse mačje praskalnike, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

81634 Montblanc

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plezalna stena Mont”