Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za mačko Venus Sweet – 85 cm – različne barve

Na zalogi

Praskalnik za muce Venus Sweet je mačje drevo za brušenje mačjih krempljev. Praskalnik ima votlino, v kateri mačka lahko najde varno skrivališče in dve ploščadi. Visoko je 85 cm in na voljo v črni ali sivkasto-bež barvi.

33,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za mačko Venus Sweet je mačje drevo za brušenje mačjih krempljev. Praskalnik z majhno mačjo votlino, v katero se mačka lahko skrije, ima še dve ploščadi.

Kakšen je praskalnik za mačko?

  • Velikost mačje votline je 30 x 30 x 20 cm.
  • Višina stebra s sisalom 85 cm.
  • Debelina stebra Ø 8 cm.

Praskalnik za mačke Venus Sweet je na voljo v črni ali sivkasto-bež barvi.

Trgovina za mačke in mačja drevesa

Praskalnik za mačko Venus Sweet je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačke praskajo in zakaj mačka potrebuje praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Kako odpraviti neprimerno mačje vedenje?

Če imate doma mačko, ki se neprimerno vede, vas bo morda zanimalo, kako s prevzgojo odpraviti neprimerno mačje vedenje. Zakaj do njega pride, kakšno vedenje je za mačko neprimerno, kdaj se mačka neprimerno vede in kako lahko to spremenite z majhnimi spremembami v njenem vsakdanu!

81516 / 81517

Dodatne informacije

Teža 2.0000 kg
Barva

Črna, Sivkasto-bež

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za mačko Venus Sweet – 85 cm – različne barve”