Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasja igrača iz lateksa – krava, osel ali pujs

Na zalogi

Pasja igrača iz lateksa v podobi nasmejane živali (kravica, pujsek, osliček) za razigrane kužke.

7,50

Počisti
Šifra: 81471 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pasja igrača iz lateksa – krava, osel ali pujs je pasja igrača iz lateksa, še posebej primerna za pse, ki imajo radi igračke v podobi živali.

  • Igrača za pse je izdelana iz lateksa.
  • Pasja igrača je visoka 20 cm.
  • Igrača s pisko v obliki živali oddaja piskajoč zvok.
  • Igrača je na voljo v obliki živali:
    • kravica,
    • osliček,
    • pujsek.
Pasja igrača iz lateksa v obliki nasmejanega pujska, krave ali oslička je le peščica igrač iz naše ponudbe. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.
Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Pasje žogice, frizbiji, vleke, gumijaste igrače v obliki kosti in igrače iz pliša. Na naših spletnih poličkah so na voljo tudi igrače za mentalni razvoj psa. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

81471

Dodatne informacije

Nasmejana pasja igrača

Kravica, Osliček, Pujsek

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja igrača iz lateksa – krava, osel ali pujs”