Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Pasja preproga za skrivanje poslastic Sniff Rug

Na zalogi

Snuffle preproga je miselna igrača, ki uri pasji voh. Igralna preproga za ljubljenčke je iz trakov blaga, med katere se skrije priboljške.

32,99

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pasja preproga za skrivanje poslastic (dog snuffle) Sniff Rug je podloga za snuffle pri psih. Interaktivna pasja igrača uri pasji voh. Igralna preproga je primerna za vse hišne ljubljenčke. Izdelana je iz trakov blaga, med katere se lahko skrijejo pasji priboljški ali poslastice, lahko tudi suha hrana za pse (briketi). Naloga psa je, da jih poišče in se pri tem zelo zabava.

Pasja preproga za skrivanje poslastic – igralna podloga iz flisa za pse

Tako imenovana ‘dog snuffle mat’ je pasja igrača za urjenje voha. Popolna igra za iskanje in vohanje – šnofka je primerna za dolgoročne aktivnosti psa. Psu pomaga povečati koncentracijo, lahko lajša stres in preprečuje naglo hranjenje. Sniff preproga je primerna tudi za terapevtske namene in kondicijske treninge psov. Podloga s trakovi iz flisa je primerna za uporabo z vsemi vrstami priboljškov za pse.

 • Trakovi iz flisa so prišiti na preprogo, dolžina traku je približno 8 cm in širina približno 4 cm.
 • Trakovi so pisanih barv: rumeni, zeleni in sivi.
 • Pasja preproga je pralna pri 30 ° C.
 • Pasji tepih za iskanje pasjih poslastic je primeren za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke.
 • Preproga za snuffle lahko psu pomaga pri odvajanju od prehitrega prehranjevanja oziroma pomaga umiriti hlastanje za pasjimi briketi.
 • Igrača za pse je odlična za urjenje pasje koncentracije.
 • Snuffle podloga je dimenzij 50 x 30 cm.
 • Domače urjenje psa za zaznavo vonjav s pomočjo preproge, v katero skrijemo njegove najljubše priboljške.
 • Interaktivne pasje igrače ponujajo vrsto možnosti za skrivanje priboljškov in suhe hrane, s katerimi boste psa zabavali ure in ure.
 • Odlična igrača, ki bo vašega psa ali mačko zamotila tudi v času potovanja.

Kaj je preproga za snuffle – pasja preproga za skrivanje poslastic?

Snuffle mat je preproga za pse, ki skozi igro urijo svoj voh. Pasja preproga je namenjena iskanju priboljškov z vohanjem. Ta pasja igrača krepi in razvija pasji voh. Omogočite psu zabavo s pomočjo igre iskanja pasjih nagradic.

4 odlični razlogi za igro s pasjo preprogo snuffle mat

 1. Urjenje pasjega voha: Z igro snuffle se zadovolji potreba psa po iskanju preko njegovega najbolj razvitega čutila – vonja. S pomočjo preprog se poveča zavedanje vonjanja s pomočjo pasjega smrčka in tudi vonjav, ki jih pes vonja v svoji okolici.
 2. Miselna igrača za psa: Ta igrača psu pomaga razmišljati in razvijati svoj voh ter ohranja nagonsko potrebo po iskanju hrane, ki je psom prirojena še iz časov, ko niso bili udomačeni.
 3. Primerna pasja igrača za slabo vreme: Igrača za psa je idealna za dneve, ko s psom ne morete na daljši sprehod v naravo, a ga morate kljub temu nekako zamotiti v domačem okolju. Pes bo svojo odvečno energijo osredotočil na iskanje in zato ne bo imel potrebe po destruktivnem vedenju. Iskanje priboljškov je za psa zabavno, saj ga na koncu čaka nagrada.
 4. Igrača za vse pse – ne glede na starost in telesno pripravljenost: Takšna animacija je primerna za pse v vseh starostnih obdobjih. Preproga za psa je primerna igrača za starejše pse, ki nimajo veliko energije za gibanje, so pa še vedno pripravljeni na igranje.

Trgovina za pse in pasje igrače

Snuffle preproga za pse je le ena od odličnih pasjih igrač iz naše ponudbe. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi. Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

80780

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja preproga za skrivanje poslastic Sniff Rug”