Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Prašiček iz pliša

Na zalogi

Pasja igrača za pse vseh pasem – prašiček iz pliša s pisko 35 cm dolžine in 22 cm širine.

13,49

Kerbl

Opis

Prašiček iz pliša je pasja igrača za pse vseh pasem – prašiček iz pliša s pisko.

  • Igrača za pse je izdelana iz plišaste vrvice.
  • Pasja igrača pujsek je 35 cm dolžine in 22 cm širine.

Med plišastimi igračkami za pse sta iz linije igrač na voljo tudi:

Prašiček iz pliša je ena od igrač iz pliša v naši ponudbi. Druge pasje igrače v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

82237

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prašiček iz pliša”