Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Naprstniki za čiščenje pasjih ušes Vet’s Best Clean Ear

Na zalogi

Naprstniki za čiste pasje uhlje Vet’s Best Clean Ear so pripomoček za čiščenje pasjih ušes za enkratno uporabo. Naprstniki nežno odstranijo nečistoče in ušesno maslo iz pasjih ušes. Pakiranje vsebuje 50 naprstnikov.

6,85

Vet's Best

Opis

Naprstniki za čiščenje pasjih ušes Vet’s Best Clean Ear so naprstniki za enkratno uporabo, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz pasjih ušes. Naprstniki za pasja ušesa pomagajo ohranjati higieno pasjih uhljev. Pakiranje vsebuje 50 naprstnikov.

Pripomočki za čiščenje ušes za enkratno uporabo Vet’s Best Clean Ear

Vet’s Best Clean Ear naprstniki so učinkovit pripomoček za enkratno uporabo, primerni za hitro čiščenje ušes vašega psa in ohranjanje higiene uhljev pri psih. Pri redni uporabi naprstnikov za čiščenje ušes se zagotovi zdravje ušes. Uhlji psov so namreč ne glede na pasmo ali velikost psa zelo občutljivi. Čistiti jih he treba zelo pazljivo in s pravilnimi pripomočki – tekočino za čiščenje ušes in naprstniki za čiščenje uhljev. Redna uporaba Vet’s Best Clean Ear naprstnikov pomaga pri ohranjanju higiene uhljev vašega psa. Naprstnik omogoča skrbniku enostavno nego psa – čiščenje se opravi z občutkom, nežno in učinkovito se odstrani umazanija in odvečno ušesno maslo iz pasjega uhlja.

Sestavine: voda, propilen glikol, malična kislina, dimetikon, polisorbat 20, diazolidinil urea, benzojska kislina, salična kislina, gel aloe vere, dinatrijev EDTA, metilparaben, propilparaben, viržinski nepozebnik.

Naprstniki za čiščenje pasjih uhljev – navodila za uporabo:

  • Nežno zmasirajte zunanji del pasjega uhlja in nežno očistite umazanijo in ušesno maslo. Če je pasji uhelj zelo umazan, naprstnik za čiščenje uhljev zamenjajte za novega. V primeru zelo umazanih uhljev svetujemo uporabo tekočine za čiščenje pasjih ušes!
  • Naprstnike za čiščenje uhljev uporabljajte 3x na dan od 1 do 2 dni, dokler ni ušesni kanal čist.
  • Za ohranjanje čistih pasjih uhljev naprstnike uporabljajte približno dvakrat na teden.

Opozorilo: Uporabljeni Vets Best naprstniki sodijo v zabojnik za mešane odpadke. Nikoli jih ne mečite v WC školjko. Naprstniki so primerni samo za uporabo pri živalih, preprečite stik z očmi. Izdelek hranite izven dosega otrok in živali.

Shranjevanje: Naprstnike shranite v originalni embalaži v suhem in hladnem prostoru. Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Po uporabi pokrovček dobro zaprite.

Vet’s Best izdelki, ki jih priporočajo veterinarji. Prodaja jih specializirana trgovina za pse, mačke in male živali.

Nega psa je lahko enostavna

Naprstniki za čiščenje pasjih ušes za enkratno uporabo in drugi pripomočki za nego ušes in oči ter ustne votline pri psih so na voljo v kategoriji Nega psa. Še več izdelkov za pasjo nego iz naše spletne trgovine za male živali si lahko ogledate v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Nasveti o negi psov in mačk so objavljeni na živalskem blogu, kjer vas obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe. Vabljeni k prebiranju kvalitetnih vsebin!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naprstniki za čiščenje pasjih ušes Vet’s Best Clean Ear”

Morda vam bo prav tako všeč…